Hur du kan komma vidare i din karriär eller verksamhet – även i utmanande tider!

Upplever du utmaningar på grund av Coronapandemin eller känner du stagnation och minskad tillfredsställelse i din karriär eller verksamhet? Pandemin betraktas som den största utmaningen för mänskligheten sedan andra världskriget och jag har den djupaste medkänsla med alla som drabbas. Jag fick själv en utmaning genom pandemin samtidigt som jag upplevde att jag inte längre utvecklades i min karriär. Jag valde då att göra det till fantastisk möjlighet, du ska strax få reda på vad jag gjorde och hur du också kan göra.

Vad som hände,…

Den defintiva valsituationen kom när min anställning avslutades. Detta på grund av arbetsbrist, åratal med dålig lönsamhet och ingen snar vändning i sikte på grund av coronapandemin. Jag hade dock sedan länge upplevt att jag inte gick framåt som jag ville i min karriär. Trots utdragna rekryteringsprocesser där jag gjorde mitt bästa så ledde det antingen till ett ”Tack men nej tack!” eller en anstälnning där jag förr eller senare upplevde brist på tillfredsställe i någon form. Den bristen hade även lett till att vårat äktenskap havererat så känslorna for åt alla håll. För att kontrollera det hade jag fokuserat stenhårt på arbetet men nu var den möjligheten plötsligt borta.

…som fick mig att välja,…

När jag precis fått beskedet att anställningen skulle avslutas kände jag mig först nedslagen. Jag ringde några samtal, tänkte över situationen och vägde för eller emot. Det dröjde dock inte länge förrän jag fattade beslutet att göra detta till mitt livs chans och en underbar möjlighet.

…förändra…

Jag bestämde mig alltså för att gå från anställd till digital entreprenör och jobbar nu med att bygga upp en egen verksamhet inom sådant jag brinner för. Jag bygger en livsstil jag vill ha, jag känner ett syfte och bestämmer själv hur mycket jag tjänar, var jag bor och hur jag jobbar. Jag är oerhört tacksam över att ha tagit steget  och även om jag möter utmaningar så litar jag på min goda arbetsmoral, stora passion, starka vilja och ambitionen att lyckas.

…och följa den nya och spännande vägen!

Så om du svarade ”JA!” på den inledande frågan, hoppas jag att min story givit dig inspiration att ta reda på mer. För att göra det trycker du på knappen nedan och skriver in namn och emailadress. Du får då ta del av en presentation med min mentor Stuart Ross som själv har gjort en fantastisk resa. Jag hoppas den är givande, ser fram emot att välkomna dig i vår community och se dig utvecklas inom det du har passion för.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *