Om mig

Mitt uppdrag är att informera folk om vad de kan göra för att skaffa sig bästa tänkbara hälsa och samtidigt – om intresse finns – bygga ett framgångsrikt företag. Jag är själv inne på en spännande resa och här delar jag med mig av det gjort för att komma hit och hur jag gör för att komma vidare.

En målgrupp som jag jobbar speciellt med är diabetiker, eftersom jag är det själv sedan drygt 41 år. Men alla som bryr sig om sitt välmående såväl fysiskt som mentalt och även ekonomiskt är välkomna att följa med på resan.

Att resa är en stor passion i mitt liv och jag väljer därför att bygga min verksamhet runt resor. En av mina resor är den som diabetiker och den har pågått i drygt 41 år. Den innefattar jobb och boende utomlands, festande, dålig kontroll, övervikt, byte av långtidsinsulin, allt bättre kontroll, ögonkomplikationer, glaskroppsoperation, viktminskning, minimalt drickande, hälsosam livsstil.

Resan som entreprenör har varat betydligt kortare men tänket har funnits med under en längre tid. Det var på en driving range i Bangkok som det gick det upp för mig att för att nå de resultat och den livsstil jag vill ha så behöver göra något annorlunda än det jag gjort tidigare.

Sättet att resa skulle bli som entreprenör och till slut så kom möjligheten att påbörja resan. Jag upplever idag en passion för det jag gör och att det är den bästa roll som finns att informera människor om hur de kan få en bättre hälsa. Bara det får mig att må bra och de som väljer att också växla in på entreprenörsspåret gör att det hela känns extra optimalt.

Så om det här låter intressant, packa väskan och gör dig redo så åker vi!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *